Radera konto
Du kan radera ditt Snowly-konto direkt i appen eller på webben efter att du har loggat in.
Så gör du
- Logga in på ditt Snowly-konto.
- Gå till Konto.
- Öppna sektionen Riskzon och tryck på Radera konto.
- Bekräfta raderingen. Kontot och tillhörande sparade uppgifter tas då bort.
Det här tas bort
- Din kontoprofil i Snowly.
- Dina sparade resor.
- Din historik.
- Dina sparade reseinställningar.
Det här påverkas inte
- Ditt Google- eller Apple-konto hos respektive leverantör.
- Anonymiserad sökstatistik som inte är kopplad till ditt konto.